Живей за мига!

видео инструкции

Видео инструкции за ползване на кемпер

Rimor Katamarano

Полезни приложения

За да намирате лесно къмпинги, платени и безплатни кемпер стопове, паркинги в градовете, и места за обслужване на кемпери по вашият път, препоръчваме да си изтеглите приложението Park4night. За допълнителна информация и данни за вход в акаунта на CamperDiem ни пишете.

Със селекция от над 23 000 къмпинга в цяла Европа, винаги ще намерите идеалния къмпинг за вашата ваканция в приложението. Подробни описания на съоръженията, околностите и дейности, отзиви за къмпинг и 3 200 видеоклипа ви помагат да изберете следващата си дестинация за къмпинг. Приложението показва къмпинги в цяла Европа, с наличност, която дори можете да резервирате онлайн веднага. За допълнителна информация и данни за вход в акаунта на CamperDiem ни пишете.

Поради размера на кемпера, влизането в малки градове и преминаването през централните градски части и някои второстепенни пътища е истинско предизвикателство. Затова препоръчваме приложението за навигация Sygic truck and caravan,в което можете да зададете габаритите на кемпера и да се придвижвате дори офлайн. За допълнителна информация и данни за вход в акаунта на CamperDiem ни пишете.

Сайтове

Ако ще къмпингувате в България, препоръчваме да проучите възможностите на сайта на Camping.bg